Krypa till korset får en ny innebörd.

Gråa moln hänger över Las Palmas, aningen ruggigt och kyliga vindar. Man kan inte riktigt förstå att på sammaplats hade vi vindstilla, blå himmel, skinande sol och närmare 30 grader, så sent som igår.

Men då kan man inte skylla på att man inte har tid och träna! som vi brukar säga, dags att krypa till korset, för att härma ett gammalt uttryck. För oss betyder det snarare en joggingtur på ca 6 km, med ungefär 170 meters stigning upp på ett berg, där korset står.

Vy över den naturskyddade parken bortanför las canteras / las palmas. Härligt att springa igenom där man ofta  kan beskåda surfarna ute bland vågorna. Idag var det dock ganska lugna vågor.


Dags att börja stigningen upp för berget.


Balans och benstyrkeövningar, perfekt att göra på träpålarna på bilden. Gäller att använda det man kan ute i naturen. Hoppa mellan dom och håll balansen.


Efter en tung lutning genom stora stenar och grus får man första plana ytan igen där man kan pusta ut innan ruschen upp till korset. Det får en nästan att minnas dom där ruscherna vi gjorde på cross trainingen i vintras med utegruppen, när vi ruschade upp för pulkabacken i snön!


väl uppe...nöjd och belåten... nu är det bara halva sträckan kvar till hotellet igen.


...men först en liten utsikt ut över Las Palmas. Mitt hotell ligger ungefär till höger av det bortesta av de två höga hotellen man kan se i mitten av bilden. Vid stranden.


Imorgon onsdag hoppar Elin in och kör ett medel jympa pass istället för mig kl 17:30. Nästa onsdag efter allt påskfirande kommer Gabriella från Trollhättan och kör sitt medel puls jympa pass, också 17.30. Missa inte det!!

må så gott och Glad Påsk!
hälsningar
Pontus, puls- jympaledaren 

| | Kommentera |
Upp