F&S Vänersborg 3.0

 

 
IF Friskis&Svettis Vänersborg fyller 30 år – Flyttar in i Trenova City Center

IF Friskis&Svettis Vänersborg fyller 30 år! Föreningens mål för 30 år sedan och även idag är att sprida träning & rörelseglädje i Vänersborg. Idag är föreningen en av Vänersborg största idrottsföreningar och fortsätter att utveckla sin framgångsrika verksamhet än mer.

Som ett led i 30-årsfirandet kommer föreningen under fjärde kvartalet 2016 att flytta hela sin verksamhet till Trenova City Center.

IF Friskis&Svettis Vänersborg kommer att tillsammans med Trenova Fastigheter skapa en modern träningsanläggning med gym, spinning och gruppträning.

Vår nya anläggning kommer att vara byggd i två plan, ett övre plan med stora träningsytor där vi har som mål att samla all vår träning. På det nedre planet finns omklädningsrum samt ytor för trevlig samvaro före och efter träningen. De generösa öppettiderna för vårt nuvarande gym kommer att kvarstå, vilket gör att vi kan fortsätta att erbjuda träning på den tid som våra motionärer önskar.

I vårt projektarbete inför vår flytt arbetar föreningen just nu med att detaljera utformningen av den nya lokalen.

- Det är en spännande och inspirerande uppgift att få vara med och skapa en helt ny träningsanläggning. Det är viktigt att vi får med så mycket tankar och idéer som möjligt från våra motionärer och funktionärer, säger föreningens projektledare Lina Birgersson-Johnander.

Träningsanläggningen kommer att bli en integrerad del av Trenova City Center. Tillsammans med övriga kommande handelsaktörer i affärscentret blir Trenova City Center en naturlig träffpunkt för Vänersborg.

IF Friskis&Svettis Vänersborg är glada att vi kan fortsätta vårt 30-åriga arbete med att skapa en träningsmiljö där alla är välkomna och träningsglädjen står i centrum.

För mer information, kontakta gärna vår ordförande Fia eller Projektledare Lina. Mer information om vår förening hittar du även på www.friskissvettis.se/vanersborg

Allmänt | |
Upp